Paluu F1-sarjaan neljän kauden poissaolon jälkeen? Kuljettaja myöntää kiinnostuksen

© Kuva: Getty Images

F1-sarjassa 2016 ja 2017 ajanut Pascal Wehrlein myöntää olevansa valmis palaamaan formula ykkösiin häneen liitetyn Campos-tallin riveissä, jos projekti nytkähtää eteenpäin.

Uutisoimme aiemmin Camposin F1-projektista, jonka on tarkoitus tuoda espanjalaistalli formula ykkösiin kaudeksi 2021. Vaikka projektin vetäjät vakuuttavat hankkeen olevan pitkällä, on F1-sarja itse ollut sitä kohtaan kriittinen.

Formula E -sarjassa tätä nykyä kisaavan Wehrleinn asioita hoitaa sama yritys, joka on myös Camposin F1-projektin taustalla. Näin ollen entisen Mercedes-suojatin paikka tallissa on ainakin teoriassa vahvoissa kantimissa.

Wehrlein ei itse suostunut kommentoimaan projektin nykytilannetta, mutta hän teki tiettävästi kiinnostuksensa f1-paluun suhteen.

– On liian aikaista puhua tästä asiasta. Totta kai tunnen Adrian Camposin (projektin johtohahmon), hän oli Mahidran (Formula E -talli) taustavaikuttaja. En tiedä vielä mitä 2021 tapahtuu, mutta olen avoin kaikelle. Jos sauma formula ykkösiin palaamisesta todella ilmestyy, olisi se upea tilaisuus, Wehrlein kommentoi Autosportilel.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.