F1-sarjassa 2016 ja 2017 ajanut Pascal Wehrlein myöntää olevansa valmis palaamaan formula ykkösiin häneen liitetyn Campos-tallin riveissä, jos projekti nytkähtää eteenpäin.

Uutisoimme aiemmin Camposin F1-projektista, jonka on tarkoitus tuoda espanjalaistalli formula ykkösiin kaudeksi 2021. Vaikka projektin vetäjät vakuuttavat hankkeen olevan pitkällä, on F1-sarja itse ollut sitä kohtaan kriittinen.

Formula E -sarjassa tätä nykyä kisaavan Wehrleinn asioita hoitaa sama yritys, joka on myös Camposin F1-projektin taustalla. Näin ollen entisen Mercedes-suojatin paikka tallissa on ainakin teoriassa vahvoissa kantimissa.

Wehrlein ei itse suostunut kommentoimaan projektin nykytilannetta, mutta hän teki tiettävästi kiinnostuksensa f1-paluun suhteen.

– On liian aikaista puhua tästä asiasta. Totta kai tunnen Adrian Camposin (projektin johtohahmon), hän oli Mahidran (Formula E -talli) taustavaikuttaja. En tiedä vielä mitä 2021 tapahtuu, mutta olen avoin kaikelle. Jos sauma formula ykkösiin palaamisesta todella ilmestyy, olisi se upea tilaisuus, Wehrlein kommentoi Autosportilel.