Kimi Räikkönen asettui poikkiteloin muihin nähden – mielessä huono muisto takavuosilta

© Kuva: Getty Images

F1-kuljettajat haluavat saada varmuuden tulevan kisaviikonlopun ohjelmamuutoksista hyvissä ajoin. Kimi Räikkösen mielipide eroaa kuitenkin muista.

Japania lähestyvä hirmumyrsky on vaikeuttamassa Japanin kisaviikonlopun läpiviemistä. Tuoreimpien ennusteiden mukaan pahin on edessä lauantaina, jolloin sademäärät ja tuulennopeudet ylävät hurjiin lukemiin.

F1-sarja on jo varautunut siirtämään aika-ajot sunnuntaille. Kuljettajat ovat antaneet hyväksyntänsä mahdolliselle muutokselle, mutta yhdellä reunaehdolla.

– Päätös lauantain ajojen perumisesta tulee tehdä hyvissä ajoin jo perjantaina, katsojien takia. kuljettajien ajajajärjestön GPDA:n puheenjohtaja Romain Grosjean toteaa.

Myös Daniel Ricciardon ja Sebastian Vettelin mielestä perjantai on oikea päivä lyödä päätös lukkoon, kunhan hirmumyrskyn suunnasta ja voimakkuudesta on saatu lisää tietoa.

Sen sijaan sarjan veteraanikuski Kimi Räikkönen ei halua päättäjien tekevän äkkipikaisia johtopäätöksiä.

– Olen ollut täällä paikalla aiemmin, kun ajopäivä on päätetty perua. Sitten se paljastui kuitenkin aurinkoiseksi, mutta päätös ajojen perumisesta oli jo tehty. Asiaa on vaikea ennustaa, joten liian äkkipikaista päätöstä ei tule tehdä, Räikkönen totesi lehdistötilaisuudessa.

Lähde: Autosport


FC Inter vs KuPS – näin lunastat 50€ ilmaisvedon

  1. Avaa pelitili  Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta  ja lyö vähintään 1€ veto tämän ottelun voittajasta.
  3. Jos veikkaat ottelun voittajan oikein, saat 50€ ilmaisvedon.