IndyCar-sarja on testannut ensi kaudella käyttöön ottamaansa Aeroscreen-pääsuojaa, jonka on tarkoitus suojata kuljettajia irto-osilta.

Toisin kuin F1-sarjan käyttämä Halo-suojakaari, Aeroscreen suojaa kuljettajan päätä pieniltäkin kolhuilta onnettomuustilanteessa. Suojakuvun ongelmana on ollut sen soveltumattomuus ovaalikilpailuihin, sillä ylälaidan kaari peittää näkökentän kallistettuun mutkaan.

Muun muassa tähän ongelmaan haetaan ratkaisua Indianapoliksessa järjestettävässä testisessiossa, jossa Aeroscreenillä varustettuja autoja ajavat Indy500-kisan voittaneet sarjan huippukuljettajat Scott Dixon ja Will Power. Näkökyvyn lisäksi testissä tutkitaan, miten Aeroscreen vaikuttaa esimerkiksi tuulenpyörteisiin, kuljettajan hapensaantiin ja muihin ajamiseen vaikuttaviin asioihin.

Aeroscreen on tarkoitus ottaa käyttöön jo ensi kaudella. Vielä ei ole tiedossa, käytetäänkö sitä myös ovaalikilpailuissa, vai vain ”normaaleilla” kilparadoilla ajettavissa mittelöissä.