Max Verstappenilta tyly lausunto Valtteri Bottaksesta ja Nico Rosbergista

© Kuva: Getty Images

Red Bull -tähti Max Verstappen näkee Lewis Hamilton maailmanmestaruuksien johtuneen osittain huonoista tallikavereista. Verstappenin mukaan Mersun kalusto on ollut niin hyvä, että vain Hamiltonin tallikaverit olisivat voineet viedä häneltä mestaruuksia.

Hamilton ajoi ensimmäiset Mercedes-vuotensa Nico Rosbergin tallikaverina. Saksalainen nipisti yhden mestaruuden kaudella 2016, minkä jälkeen Rosberg ripusti ajohanskat naulaan. Tuon jälkeen britin tallikaverina on ajanut Suomen Valtteri Bottas. Hamilton on voittanut Mercedeksellä mestaruudet kausina 2014, 2015, 2017 ja 2018.

– Lewis on uskomaton kuljettaja ja yksi parhaista Formula 1:ssä, mutta hänellä on ollut myös paras auto. Kun on paras auto, ainoa haastaja on oma tallikaveri, Verstappen sanoo The Telegraphin haastattelussa.

– Vuosien varrella Lewisin tallikaverit eivät ole olleet vahvimmasta päästä, Verstappen sivaltaa Rosbergia ja Bottasta.

Hamilton johtaa F1:n MM-sarjaa tälläkin kaudella ylivoimaisesti ja on matkalla kuudenteen maailmanmestaruuteensa. Ero toisena olevaan Bottakseen on jo valtavat 73 pistettä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.