Tallikaverin fanit purkavat pahaa oloaan tulokaskuskiin: ”Puolet minua koskevista kommenteista Puolasta tulleita vihaviestejä”

© Kuva: Getty Images

Williamsilla säväyttänyt tulokaskuski George Russell kertoo kohdanneensa F1-fanien raadollisuuden. Pääosinkuraa sataa niskaan tallikaveri Robert Kubican faneilta.

Paluun F1-karkeloihin täksi kaudeksi tehnyt puolalainen on esiintynyt vaisusti, vaikka hän onkin tuonut tallin toistaiseksi ainoan pisteen. Vauhdillisesti parempia otteita esitellyt Russell on kuitenkin kerännyt asiantuntijoiden kehut osakseen.

Näin SuomiF1 arvioi kuskit jaoimme arvosanat jokaiselle kuljettajalle

Kubican selvä selkäsauna tallin jäsentenvälisessä on saanut monet puolalaisen fanit purkamaan pahaa oloaan brittikuskiin. Fanit ovat kääntäneet vakavan loukkaantumisen jälkeen paluun sarjaan tehnen Kubican heikon vauhdin johtuvan siitä, että Williams sorsisi häntä Russellin kustannuksella.

– On hieman harmittavaa, että puolet kaikista minua koskevista kommenteista ovat Puolasta tulleita vihaviestejä. Minua kiinnostaa vain, mitä Williams ja Mercedes minusta ajattelevat, mutta totta kai sitä haluaisi aina olla kunnioitettu myös muiden silmissä. En ole saanut juuri lainkaan kritiikkiä Puolan ulkopuolelta, Russell kertoo Autosportille.