Kärjessä rengasrikko – Mäkisen Toyota kolmoisjohtoon Saksan MM-rallissa

© Kuva: http://toyotagazooracingwrc.com

Saksan MM-rallin 13. erikoiskoe laittoi tuloslistan järjestyksen kärkipäässä uusiksi. Toisena ollut Hyundain Thierry Neuville kärsi rengasrikon ja putosi seitsemänneksi.

Neuville rengasrikko tarkoitti sitä, että Tommi Mäkisen johtaman Toyotan virolaiskuljettaja Ott Tänak johtaa rallia nyt jo 42,6 sekunnin erolla ennen tallitoveriaan Kris Meekeä. Kolmas Toyota-kuski Jari-Matti Latvala on 2,6 sekunnin päässä Meekestä.

Citroenin ranskalaiskuski Sebastian Ogier vaanii puolen sekunnin päässä Latvalasta.

Toinen Citroen-kuljettaja Esapekka Lappi on kahdeksantena yhden minuutin ja neljäkymmentä sekuntia Tänakin perässä. M-Sport Fordin Teemu Sunisen perjantai päättyi keskeytykseen jo ensimmäisellä erikoiskokeella, joten hän on yli 40 minuuttia kärjen takana.

Lauantaina on vuorossa vielä kaksi erikoiskoetta.