Formula 1 julkaisi sosiaalisessa mediassa hahmotelmia Vietnamin GP:stä.

Formula 1 suuntaa ensimmäistä kertaa historiassaan ensi kaudella Vietnamin pääkaupunkiin Hanoihin, jossa kilpailu ajetaan. Reilun viiden ja puolen kilometrin rata koostuu kaupunkiosasta sekä kisaa varten rakennetusta osasta, kuten nykykalenterissa oleva Singaporen katurata.

– Emme halua kaikkien ratojen olevan samanlaisia. Olisi äärimmäisen tylsää, jos meillä olisi loistavia ratoja kilvanajolle, mutta ne olisivat kaikki täysin samanlaisia. Me haluamme, että jokaisella maalla on oma identiteettinsä, ja että radat ovat uniikkeja. Vietnam on puoliksi kaupunkirata ja puoliksi kilparata, mikä on mielenkiintoista, F1:n moottoriurheilupomo Ross Brawn sanoi Racefansille.

Jos alla olevat kuvat radasta eivät näy, voit katsoa ne myös täältä.