Palaako F1-talli vanhaan väriinsä Saksassa?

© Kuva: Getty Images

Formula 1 -talli Haas julkaisi Twitterissä päivityksen ensi viikolla ajettavasta Hockenheimin kisasta.

Haas saattaa palata kilpailussa vanhaan väritykseensä. Päivityksen yhteydessä on kuva Haasin viime kauden autosta, joka poikkeaa huomattavasti tämän kauden auton värityksestä.

Haasin maalipinta on ollut tällä kaudella musta, jossa on kultaisia vivahteita. Aiemmilla kausilla pääväreinä ovat olleet punainen, valkoinen ja musta. Tämän kauden väritys on tullut puhtaasti tallin kohupääsponsorin, Rich Energyn, väreistä.

Lightning Voltiksi muuttunut energiajuomavalmistaja tiedotti aiemmin, ettei se edusta Haasin autoissa Saksan GP:ssä (uutinen). Pääsponsorin putoaminen autoista voisi myös muuttaa Haasin koko auton väritystä viikonlopuksi.