Komea luomus! Sebastian Vettel toi Saksan F1-kisaan uuden kypärän – erityisväritys kunnioittaa kuskilegendalle, katso kuva

© Kuva: Getty Images

Ferrarin tähtipilotti Sebastian Vettel kertoi halunneensa kunnioittaa tuoreessa Saksan GP:n erityisvalmisteisessa kypärässään ystäväänsä Bernd Schneideria, sillä mies ei ole saanut formulakuskin mielestä ansaitsemaansa arvostusta vuosien varrella.

Vettel esitteli Saksan kisaviikonlopun alla kypärädesignin, jonka värit ja grafiikat nostavat hattua viisinkertaisen DTM-maailmanmestarin ja vuoden 1997 FIA GT -mestarin Schneiderin suuntaan.

Saksalaisen mielestä maanmiehensä suuruutta kuljettajana ei ymmärretty aikanaan kunnolla Schneiderin ajettua Formula 1:ssä yhden kauden, joka meni karusti penkin alle.

Surkea F1-kausi oli kuitenkin vain pieni suvantovaihe konkaripilotin uralla. Schneider nappasi vielä myöhemmin tukun rata-autoilumestaruuksia.

[readmore from=”vettel sebastian”

Vettelin mielestä tämän vuoden Hockenheimin GP oli juuri oikea paikka kunnioittaa saksalaisveteraanin uraa.

– Hän oli oli rata-autoilun legenda. Hän täytti vasta 55 vuotta ja autoni numero on viisi, joten mielestäni tämä oli hyvä aika, Ferrari-stara avasi Racefansille.

– Hän on läheinen ystäväni. Mielestäni hän on yksi historian parhaista saksalaisista kuljettajista. Hän on oli Formula 1:ssä, mutta joutui ajamaa todella hueikkoa autoa. Se oli harmi, hänellä oli paljon potentiaalia tehdä enemmänkin. Se oli kuitenkin hienoa, mitä hän sai aikaan rata-autoissa, Vettel hehkutti.

Katso kuva Vettelin uudesta kypärästä alta.