Williamsin vuoden 1992 mestaruusauto on huutokaupattavana. Auton lopullisen hinnan on arvioitu nousevan yli kolmeen miljoonaan euroon.

Renaultin voimanlähteellä hyrrännyttä Williams on Nigel Mansellin uran ainoan maailmanmestaruuden tuonut auto. Tuolla kaudella Mansell rikkoi Ayrton Sennan ennätyksen yhden kauden voitoissa, kun brittikuljettaja voitti kauden aikana yhteensä yhdeksän kertaa.

Huutokaupattavalla Williams-autolla Mansell ehti ottamaan kuitenkin vain viisi voittoa ennen kuin se siirrettiin hänen tallikaverilleen Ricardo Patreselle.

Huutokaupassa olevalla autolla ajettiin kaikkiaan 13 kilpailua, joista viisi oli voittoja ja kakkosijoja tuli kaksi. Kerran autolla ylitettiin maalilinja kolmantena. Paalupaikalla kyseinen kilpuri nähtiin kauden 1992 aikana seitsemän kertaa.

Auton huutokauppasivun löydät täältä.