M-Sportin tehdaskuskina rallin MM-sarjassa ajava Teemu Suninen vaihtaa kartanlukijaa. Miehen rinnalle istuu loppukaudeksi kokenut Jarmo Lehtinen.

[readmore from=”WRC”]

Lehtinen korvaa tehtävässään Marko Salmisen, joka luki nuotteja Suniselle alkukaudesta. Takkuisasti sujunut kausi tuotti nelossijan edellisessä Portugalin MM-rallissa, mutta Suninen koki muutoksille olevan tarvetta hänen kaivatessaan rinnalleen kokeneempaa nuotinlukijaa.

Lehtinen sellainen todella on. Mikko Hirvosen kartanlukijana toimineella Lehtisellä on vyöllään kaikkiaan 169 MM-starttia. Voittoa hän pääsi juhlimaan kaikkiaan viisitoista kertaa, podiumille hän on noussut 69 kertaa.

Seuraava MM-kilpailu ajetaan Sardiniassa tulevana viikonloppuna.

Lisäksi M-Sport ilmoitti Sunisen osallistuvan Viron kansallisen sarjan rallikilpailuun tallin uudella Ford Fiesta R5 -autolla.