Sponsori poistaa logonsa F1-tallin autoista: ”Emme halua mitään mediasirkusta”

© Kuva: Getty Images

Formula 1 -tallin Haasin pääsponsori Rich Energy on pyytänyt tallia poistamaan logonsa tallin autoista viikonloppuna ajettavaan Kanadan GP:hen.

Rich Energyllä on meneillään oikeuskiista brittiläisen pyörävalmistajan Whyte Bikesin kanssa hirvensarvia kuvaavasta logosta. Whyte Bikes haastoi Rich Energyn oikeuteen logon takia ja voitti tekijänoikeuskiistan.

F1-tallin pääsponsori hävisi oikeuskiistan logonsa kopioimisesta – yhdenmukaisuus ilmeinen, katso kuva

Rich Energy ei ole kuitenkaan vielä luovuttanut logoasiassa.

– Olemme pyytäneet kumppaniamme Haasia poistamaan hirven autoistaan tämän viikonlopun ajaksi. Vaikka omistamme hirven tavaramerkkioikeudet maailmanlaajuisesti ja Kanadassa myös, emme halua mitään mediasirkusta tiimin ympärille, kun me taistelemme perusteetonta oikeusjuttua Whyte Bikesia vastaan, Rich Energy tiedotti somessa.