F1-sarja on julkistanut tuoreimman version Power Ranking -listauksestaan. Kärjen osalta tilanne on muuttumaton.

Red Bullin Max Verstappen on edelleen kuntopuntarin kovin kuljetaja. Miehen takan seuraavat Mercedes-kuljettajat Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas, jotka olivat samoilla sijoilla myös edellisessä listauksessa.

Vahvasti Kanadassa ajanut Ferrarin Sebastian Vettel pääsi litalle ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Puntarissa otetaan huomioon kolmen edellisen kisaviikonlopun suoritukset, joten Vettelion parantunut tuloskäyrä näkyy vasta viiveellä. Vettelin liittyessä listalleulos pulpahti hänen tallikaverinsa Charles Leclerc.

LUE MYÖS: SuomiF1-sivuston oma topit ja flopit -listaus Kanadan GP:stä

F1 Power Ranking, Kanadan GP:

  1. Max Verstappen, Red Bull
  2. Lewis Hamilton, Mercedes
  3. Valtteri Bottas, Mercedes
  4. Carlos Sainz, McLaren
  5. Alexander Albon, Toro Rosso
  6. Daniil Kvjat, Toro Rosso
  7. George Russell, Williams
  8. Sebastian Vettel, Ferrari
  9. Lando Norris, McLaren
  10. Sergio Perez, Racing Point