Entinen hollantilaiskuljettaja ripittää Red Bull -kuskia: ”Ei ansaitse paikkaansa”

Formula 1 -kuski Pierre Gasly, Red Bull
© Kuva: Getty Images

Entinen hollantilainen Formula 1 -kuljettaja Michael Bleekemolen ripittää vaikean kauden ajanutta Pierre Gaslya. Bleekemolenin mielestä Gasly ei enää ansaitse jatkaa Red Bullilla.

Gasly ajoi viime kauden Red Bullin kakkostallin Toro Rosson riveissä. Hyvä otteet poikivat paikan Red Bullille täksi kaudeksi, jossa tulosta ei ole tullut. Viime sunnuntaina Ranskan GP:ssä Gasly selvisi pisteille vain Renault-kuski Daniel Ricciardon rangaistuksen ansiosta, kun tallikaveri Max Verstappen tuli maaliin palkintopallisijan tuntumassa.

– Hän ei ansaitse paikkaansa enää. Hän sanoo joka kerta, että hänen on tehtävä niin ja näin, mutta nyt hänestä on tullut testiauto. Sitä kukaan ei halua. Hänen pitäisi pystyä silmäänpistävä ja autettava sekä haastettava Maxia, Bleekemolen sanoi GP Blogille.

– Hänellä ei ole sitä, mitä tämä vaatii. Hän ei ole Maxin tasolla.