Näin Fernando Alonso kommentoi kovaa kolariaan

© Kuva: Getty Images

Fernando Alonson vaikea harjoituspäivä Indy500:ssä muuttui eilen illalla vaikeammaksi, kun espanjalainen kolaroi autonsa pahemman kerran. Alonso oli menettänyt jo aamulla harjoituksissa paljon aikaa sähkövian takia.

Fernando Alonso kolaroi, McLaren kärsi pahoja vaurioita – katso video

Kun espanjalainen lopulta pääsi ajamaan, hän romutti McLareninsa kolmen seinän kautta heikkoon kuntoon. Espanjalaisen itseluottamukseen vaikea päivä ei kuitenkaan tehnyt lovea.

– Olen positiivisella mielellä, että tulemme vahvempina takaisin. Tiimi varmistaa, että kaikki on valmista huomiseksi. Minäkin olen valmis huomiseksi eikä pelkoa ole, Alonso vakuutteli ESPN:lle.

McLaren palasi täksi kaudeksi Indyyn ensimmäistä kertaa sitten 1970-luvun, jolloin se voitti Indy500:n kolme kertaa. Alonso puolestaan metsästää moottoriurheilun triplakruunua itselleen kilpailussa. Espanjalaisella on vyöllään Monacon GP:n ja Le Mansin voitot, joten kruunu on kiinni enää Indy500:n voittamisesta.

Lue myös: Nyt ei mennyt putkeen: Fernando Alonson Mclarenia siirtänyt nosturiauto kolaroi! Katso surkuhupaisa kuva

Lue myös: Indy500:n harjoituksissa jo toinen raju tärsky – ruotsalaisen tulokaskuskin kolarissa ainekset paljon pahempaankin