F1-sarja on julkaissut tuoreimman painoksen Power Ranking -listauksestaan.

Kuljettajien kolmen edellisen kisaviikonlopun suoritukset huomioivalla listauksella analysoidaan kuskien suoritustaso suhteutettuna tallikaveriin ja kalustoon. Näin ollen pelkkä tulosluettelo ei kerro koko totuutta.

Listan kärkinelikko pysyi muuttumattomana. Kärjessä jatkaa Max Verstappen ennen Lewis Hamiltonia ja Valtteri Bottasta. Tulokaskuski Alexander Albon on myös ollut erinomaisessa vireessä viime kilpailuissa.

Kimi Räikkönen putosi pois listalta ensimmäistä kertaa tällä kaudella.. Alfa Romeon suomalaiskuski ei ole ollut pistevireessä edellisessä kahdessa kilpailussa, joten Monacossa hyvin ajanut Daniil Kvjat onnistui pudottamaan hänet.

F1 Power Ranking, Monacon GP:n jälkeen:

  1. Max Verstappen, Red Bull
  2. Lewis Hamilton, Mercedes
  3. Valtteri Bottas, Mercedes
  4. Alexander Albon, Toro Rosso
  5. Carlos Sainz, McLaren
  6. Sergio Perez, Racing Point
  7. George Russell, Williams
  8. Daniil Kvjat, Toro Rosso
  9. Lando Norris, McLaren
  10. Charles Leclerc, Ferrari