Entinen F1-kuski Gerhard Berger ei usko huhuja, joiden mukaan Sebastian Vettel ja Lewis Hamilton olisivat vaihtamassa työpaikkoja keskenään Ferrarin ja Mercedeksen välillä.

Viime aikoina formulapiireissä on spekuloitu innolla siirtyisikö Hamilton vielä joskus uransa aikana Ferrarille. Huhumylly sai alkunsa Mercedeksen tallipäällikön Toto Wolffin taannoisista kommenteista.

Itävaltalainen kertoi medialle varautuvansa brittitähden lähtöön Mercedekseltä, sillä tietää tämän olevan suuri Ferrari-fani, jonka unelma olisi päästä punaisen kilpurin rattiin.

Vettelin on taas puhuttu stressaantuneen Ferrarin työympäristön paineisiin nälkäisen kuskilupauksen Charles Leclercin saavuttua haastamaan häntä ykköskuskin roolista.

[readmore from=”hamilton lewis”]

Vuosikymmeniä autourheilun maailmassa työskennellyt Berger ei kuitenkaan usko kumpiakaan huhuja. Itävaltalaiskonkarin mukaan kummallakaan pilotilla ei ole syytä vaihtaa maisemaa.

– Lewiksella on superego. Ennen Mercedeksen jättämistä hän haluaa saavuttaa Michael Schumacherin seitsemän mestaruuden virstanpylvään. Hän on se kuski, joka muistuttaa minua eniten Ayrton Sennasta, Berger sanoi Formulapassion.it-sivustolle.

– Seb on työmies, kuten Schumacher. Häneltä puuttuu kuitenkin kyky ohjata tallia ja pyytää avainhenkilöiden palkkausta. Nyt hän kuitenkin keskittyy sataprosenttisesti todistamaan olevansa edelleen ykköskuljettaja, F1-konkari vakuutti.

Lähde: Formulapassion.it