Tuore formulakuski Emma Kimiläinen asetti kunnianhimoisen tavoitteen uudessa sarjassaan

Tuoreen naisten formulasarjan W Seriesin kuskiksi valittu Emma Kimiläinen on asettanut tavoitteekseen sarjan maailmanmestaruuden voiton.

Komeasti yli sadan kuskin joukosta uuden kilpasarjan karsinnoista lopulliseen 18 kilpakuskin joukkoon päässyt Kimiläinen on täynnä tarmoa.

Suomalaiskuljettaja ei aio lähteä sarjaan vain osallistumispalkintojen perässä. Tavoite on selvä – Kimiläisen tähtäimessä on mestaruus.

– Lähden tavoittelemaan sarjan voittoa. Siihen täytyy tehdä kovasti töitä ja kaiken tekniikasta insinööriyhteistyöhön pitää mennä nappiin, nimittäin taso on todella kova, formulakuski kirjoittaa uudessa blogitekstisssään

– Vaikka tiesin, että joukossa on kovia kuljettajia, taso yllätti minut siitä huolimatta todella positiivisesti, Kimiläinen kehuu.

Emma Kimiläinen avasi tunnelmiaan testeistä uudella formula-autolla

Kimiläinen on innoissaan W Seriesin tarjoamasta mahdollisuudesta viedä ammattilaistason kilpa-autoilijan uraansa eteenpäin.

– On upeaa, että tämä sarja on kehitetty. Talentteja todellakin löytyi ja nyt saamme mahdollisuuden kehittyä vieläkin paremmiksi urheilijoiksi yhdessä huippuammattilaisten kanssa ilman taloudellisia paineita, helsinkiläinen hehkuttaa.

Uuden naisten formulasarjan autot julkistettiin – tältä kilpurit näyttävät, katso kuva

Lähde: Emma Kimiläisen blogi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.