Fernando Alonson tämän vuoden päätavoite on edessä ensi kuussa, kun espanjalainen pääsee tavoittelemaan triplakruunuun oikeuttavaa Indy500-kilpailun voittoa.

Indianapolisissa ajettavaan legendaariseen ovaalikilpailuun toista kertaa osallistuva Alonso kisaa McLarenin rakentamalla kalustolla. Kaksinkertaisen formula ykkösten maailmanmestarin työkalua on rakennettu brittitallin tiloissa Wokingissa tulevia harjoitus- ja aika-ajoja varten.

Tältä näyttää Fernando Alonson McLaren Indy 500 -kilpailuun – katso kuvat

Talli julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa Alonson autoa rakennetaan alusta loppuun nopeutetulla videolla. Alkusekunneilla tarjolla on vain putkimainen monokokki, mutta nopeasti auto saa ”lihaa luiden ympärille”. Video on takuulla mielenkiintoista seurattavaa kaikille autonikkareille.

Katso video kokoamisprosessista alta tai tästä.