Max Verstappen täräytti suorat sanat Sebastian Vettelin ajotaidoista

© Kuva: Getty Images

Max Verstappen kertoo La Gazzetta dello Sportin haastattelussa näkemyksensä Ferrarin Sebastian Vettelistä kuljettajana.

Vettelin otteet ovat olleet tällä kaudella suurennuslasin alla. Saksalainen sortui jo viime kaudella helppoihin virheisiin, ja nyt uusi tallikaveri Charles Leclerc on asettanut entistä enemmän painetta nelinkertaiselle maailmanmestarille.

Bahrainin GP:ssä tällä kaudella Vettel mokasi jälleen ja pyöräytti autonsa ympäri, mikä nostatti kysymyksiä lisää saksalaistähteä kohtaan. Verstappen puolestaan täräyttää nyt, että ei ole koskaan pitänyt Vetteliä mitenkään erityisenä kuljettajana.

– Olen aina pitänyt Vetteliä hyvänä kuljettajana, koska muuten ei voittaisi neljää maailmanmestaruutta. En kuitenkaan koskaan ole pitänyt häntä maagisena kuskina, Verstappen sanoi La Gazzetta dello Sportille.

– Mielipiteeni johtuu osittain siitä, että Daniel Ricciardo pesi hänet Red Bullilla. Nyt olemme saaneet vahvistuksen asiaan Leclercin kanssa, hollantilainen perusteli näkemystään.

Formula 1 -sarja jatkuu jälleen ensi viikonloppuna Azerbaidzhanin GP:llä.