Mercedeksen F1-tähtipilotti Lewis Hamilton ei ole katsonut vielä Netflixin suosittua F1-dokumenttia ”Drive to Survive”, sillä on kuullut siitä kaksijakoisia arvosteluja.

Kaikki TV-sarjojen ja elokuvien suurkuluttajat tietävät nykyaikana kyseisen tunteen.

Jokin kovasti puhuttu tuotos tekisi mieli katsoa, mutta toisaalta sen jakautuneet arvostelut saavat empimään – entä jos sarja onkin liian huono ja katseluelämyksestä tuleekin täyttä ajan hukkaa?

Juuri tämä epäilys on hidastanut Hamiltonia tutustumasta ammattiaan käsittelevään dokumenttisarjaan. F1-tähtien vapaa-aika on kortilla, eikä sitä tee ymmärrettävästi mieli tuhlata mihin tahansa tusinaviihteeseen.

Brittitähden kriteerit taitavat olla tosin varsin korkealla, sillä Drive to Survive -sarja on saanut suositulla elokuvien tietopankkisivustolla IMDB:llä keskiarvosanan 8,7/10.

– En ole nähnyt tätä Netflix-sarjaa. Olen kuullut kaksijakoisia arvosteluja siitä. Enemmän tosin positiivisia. En ole oikein innostunut sarjasta, mutta ehkä pitäisi tutustua siihen, Hamilton myönsi Racefansille.

[readmore from=”netflix”]

Hamilton paljasti Netflixin tuotantoryhmän tarjonneen hänellekin tilaisuutta olla dokumentissa mukana. Englantilaiskuski jätti tilaisuuden kuitenkin tallinsa kanssa välistä.

– Minullakin oli mahdollisuus tehdä heidän kanssaan jotain ennen kuin kaikki tämä tuli ulos. Se oli sellainen yksilöjuttu. En kuitenkaan ryhtynyt siihen. Tallimme oli tarkoitus tehdä jotain, mutta sitäkään ei lopulta tapahtunut, Mercedes-tähti muotoili.

F1-sarjan jättisponsori hyvillään huippusuositun Netflix-sarjan eduista – ”Ilmiömäinen menestys”

 

Epäilyksistään huolimatta Hamilton tiedostaa dokumentin tehneen hyvää F1-sarjan tunnettuudelle.

– Uskon sen olleen toistaiseksi hyväksi lajille. Ihmiset, jotka eivät ymmärrä miksi katsoisivat Formula ykkösten GP:tä näkevät lajia Netflixissä. Se on hyväksi. Toivottavasti he jatkavat sen puskemista eteenpäin. Vaikka en olekaan nähnyt sitä, odotan jo toista kautta ja sarjan jatkoa.

Kiista F1-dokumentin ympärillä kiihtyy – Ferrari ja Mercedes yrittivät sooloilla

Lähde: Racefans