Robin Frijns ajoi uransa ensimmäiseen Formula E -sarjan voittoon Pariisissa ajetussa kilpailussa lauantaina. Sateen sekoittamasta kilpailusta muodostui värikäs ja tapahtumarikas mittelö.

Dramaattisessa kilpailussa riitti rytinää, ohituksia ja kärkipaikan vaihteluita lähes koko kisamitan ajan. Lisämausteen ajoon heitti kilpailun aikana iskenyt rankkasade, joka teki ajamisesta katuradalla erittäin liukasta ja haastavaa.

Useampi kuljettaja rysäytti joko ulos tai toisen auton päälle jarrutuksissa, ja keltaisille lipuille oli tarvetta. Kaiken draaman keskellä hienon ohituksen kärkipaikalle aiemmin tehnyt Frijns onnistui pitämään autonsa kurissa ja nuhteessa ja tuomaan sen ruutulipulle ensimmäisenä.

Entinen F1-kuljettaja Pascal Wehrlein menetti paalupaikkansa rengaspaine-rikkomuksen vuoksi. Lopputuloksissa hän oli 10:s.

Felipe Massa oli kiinni palkintopallisijoituksessa, mutta sateen alettua mies spinnasi tippuen lopulta yhdeksänneksi.

Frijnsin kanssa podiumille kiipesivät lopulta Andre Lotterer ja Daniel Abt. Frijns oli kauden kahdeksas voittaja yhtä monessa osakilpailussa.

Frijns nousi voittonsa myötä sarjakärkeen pisteen erolla Lottereriin. Antonio Felix da Costa ja Lucas di Grassi ovat seuraavina 70 pisteen saaliillaan.

Alla oleva kohokohdat-video ei anna lähellekään koko kuvaa kilpailun dramaattisesta luonteesta. Katso pariin minuuttiin tiivistetty kilpailu alta tai tästä.

https://www.youtube.com/watch?v=LQQkSVtdsRs