Formula ykkösten viisinkertaisen maailmanmestarin Lewis Hamiltonin veli Nicolas Hamilton on mukana tekemässä hyvää.

CP-vammasta kärsivä nuorempi Hamilton on mukana brittiorganisaatio BRIT:in käynnistämässä kilvanajoakatemiassa, joka on tarkoitettu eriasteisista vammautumisista kärsiville.

Team BRIT perustettiin aikoineen sotilastehtävissä vammautuneiden henkilöiden uudenlaiseksi projektiksi siviilielämässä. Vuosien saatossa se on laajentanut toimintaansa, tarjoten kilvanajon hurmaa vammautuneille moottoriurheilun ystäville laajemmalla skaalalla.

Nicolas Hamilton, joka on vammastaan huolimatta luonut hienoa uraa kilpa-autoilijana kotimaansa ratakilpailuissa, oli mukana kaikkien aikojen ensimmäisessä vammautuneille kilvanajajille tarkoitetun ajoakatemian avajaisissa.

Akatemiaan osallistuvia vammaisurheilijoita opetetaan paitsi kilvanajon saloihin, myös ammattimaisen kilpakuskin toimintaan auton ulkopuolella. Vinkkejä ja ohjeita on tarjolla muun muassa ruokavalion ja harjoittelun saralla.

Akatemian läpäisevät kuljettajat saavat ajolisenssin, joka oikeuttaa heitä osallistumaan kilpailuihin brittien saarella järjestettäviin ajotapahtumiin.