Rallimaailman elävä legenda Sebastien Loeb voidaan nähdä ensi kaudella täysin uudenlaisessa ympäristössä. Ranskalaisen L’Equipe-lehden mukaan Loeb on jopa valmis luopumaan merkkiuskollisuudesta päästäkseen ajamaan tulevalla kaudella MM-sarjassa.

Citroenilla koko uransa WRC-sarjassa ajanut Loeb kävi voittamassa tällä kaudella Katalonian MM-rallin, mutta tallin päätyessä supistamaan toimintansa ensi vuodeksi vain kahteen autoon saisivat ajopestit vain Sebastien Ogier ja Esapekka Lappi.

Näkökulma: Sebastien Loebin uroteko vaiensi viimeisetkin kriitikot – kiistatta kaikkien aikojen rallikuljettaja

Päätös tiesi sitä, ettei Loeb pääsisi ajamaan ensi kaudella valikoituja ralleja tämän vuoden tapaan. Nyt apuun on rientämässä L’Equipen mukaan Hyundai, joka on tarjoamassa Loebille ensi kaudeksi kalustoaan muutamiin kilpailuihin.

Korealaistalliin on tunkua, sillä tallin riveissä tällä kaudella ajaneet Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen, Hayden Paddon ja Dani Sordo ovat kaikki jatkamassa ajojaan ensikin kaudella.

TOP10: SuomiF1 listasi tämän kauden parhaat WRC-rallikuljettajat