Tätä et nähnyt televisiossa: Max Verstappen osoitti jälleen pettymystään parkkeerauksessaan – taustalla Hamiltonilla vaaratilanne

© Kuva: Getty Images

Red Bullin Max Verstappen näyttäisi ottaneen tavakseen ajella päin kylttejä, jos potuttaa.

Meksikon GP:ssä paalupaikan niukka häviäminen tallikaverille sai Verstappenin raivoihinsa. Hollantilainen ajoi voimalla päin kakkossijaa merkannutta kylttiä hänen pysäytäessään autonsa haastattelua varten.

Brasilian GP:ssä edessä oli uus ipettymys, kun voitto meni sivu suun Esteban oconin kanssa törmäilyn seurauksena. Televisiolähetyksessä tätä ei nähty, mutta Verstappen kolautti tuttuun tyyliin kakkossijan kylttiin parkkeeratessaan autonsa. Osuma oli kuitenkin Meksikoa hillitympi.

Onboard-kameraan tallentui myös taustalla valmistajien mestaruutta juhliva Mercedes-joukko, joka yhdessä kuljettajansa Lewis Hamiltonin kanssa kaatoi aidan voitonriemuissaan. Onneksi kukaan ei jäänyt kumoon ryskyvän aidan alle, vaikka Hamilton voimalla maahan läjähtääkin.

Katso video tilanteesta alta tai tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.