Mikä Mercedestä vaivaa? Hamilton ja Bottas jälleen ongelmissa

© Kuva: Getty Images

Formula ykkösiä viime vuodet hallinneen Mercedeksen kisavauhdissa on jälleen kerran parantamisen varaa. Tallia viime kisoissa vaivanneet rengasongelmat vaivaavat jälleen.

Max Verstappenille kakkospaikkansa jo avauskierroksilla menettänyt Valtteri Bottas menetti vauhtinsa täysin, mutta hän onnistui pysymään tulppana muiden edellä ajaen kolmantena. Suomalainen teki kuitenkin kärkikuljettajista ensimmäisen varikkokäynnin, vaihtaen kovimpaan rengassettiin. Stoppinsa jälkeen hän putosi yhdeksänneksi.

Kärjessä ajaneen Lewis Hamiltonin renkaat kuluivat myös nopeasti, ja mies joutui niin ikään syöksymään varikolle vain pari kierrosta tallikaverinsa jälkeen. Uusilla kovemmilla renkailla britin vauhti on kunnossa, mutta edessä olisi yli 50 kierrosta kyseisellä setillä. Näin ollen Mercedes on lähes pakotettu vielä yhteen varikkokäyntiin, kun muut selviävät yhteensä yhdellä stopilla.

Kisan kärjessä ajaa Verstappen ennen Kimi Räikköstä ja Sebastian Vetteliä. Ferrari-kuskit ovat liikkeellä keskikovilla renkailla.

Lisäjännitystä luo rataa reunustavat sadepilvet.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.