Williamsin uusi kisakuski paljasti järjestäneen F1-työpaikkansa itse – ”Soitin Paddylle”

© Kuva: Getty Images

Williamsin kisakuljettajan paikan ensi kaudeksi napannut Mercedes-juniori George Russell kertoi soittaneensa itse brittitallin tekniselle johtajalle Paddy Lowelle sopiakseen sopimusneuvotteluista.

19-vuotias englantilainen halusi päästä ajamaan kilpaa F1-autolla ensi vuonna. Kuskimarkkinoiden hiljentyessä Russell päätti lopettaa odottelun ja ottaa puhelimen käteen.

Nuorukainen soitti Williams-jehu Lowelle ja kertoi kiinnostuneensa heidän riveissään ajamisesta. Tapaaminen sovittiin ja se johti lopulta sopimukseen.

– Soitin Paddylle ja kerroin hänelle, että ”haluan olla Formula 1:ssä ensi kaudella ja Wiliamsin tallissa, voimmeko järjestää tapaamisen sinun ja Clairen [Williams] kanssa ja keskustella asiasta lisää”. Se oli piste, jolloin tiesin asioiden liikkuvan kohti F1:tä ja minun oli päästävä sinne ennen kuin tilaisuus menisi ohi, brittikuski valotti Motorsportille.

– Se oli varmaankin Hockenheimin kisaviikonloppu, jolloin sain ensimmäisiä merkkejä sopimuksen syntymisestä Williamsin kanssa. Asiat alkoivat edetä siitä, Russell kertoi.

Lähde: Motorsport