Tänakille kolmas voitto putkeen ja tiukka ote mestaruustaistoon – Jari-Matti Latvala varmisti Toyotalle kaksoisvoiton!

© Kuva: Getty Images

Toyotan Ott Tänak on voittanut Turkin MM-rallin. Jari-Matti Latvala varmisti japanilaismerkille kaksoisvoiton.

Sunnuntaipäivä sujui kuljettajilta ongelmitta dramaattisen lauantain jälkeen. Toyota-kaksikko varmisteli asemiaan, Tänakin voittomarginaali Latvalaan oli lopulta 22 sekuntia. Kolmanneksi ajanut  Hyundain Hayden Paddon jäi Tänakista lähes kaksi minuuttia. Teemu Suninen täydensi hyvää suomalaistulosta ollen neljäs.

Kolmannen perättäisen voittonsa ajanut Tänak nousi samalla tiukasti mukaan taistoon tämän vuoden maailmanmestaruudesta. Lauantaina keskeyttänyt Thierry Neuville johtaa Tänakia 13 pisteellä. Niin ikään lauantaina keskeyttänyt Sebastien Ogier on Neuvillesta 23 pistettä jäljessä. Voitosta saa 25 pistettä, minkä lisäksi tarjolla on vielä Power Stage -pisteitä EK:n viidelle parhaalle.

Palkintopallisijoitus oli Latvalalle kauden kolmas. Neljäntenä pisteissä oleva maanmies ja tallikaveri Esapekka Lappia on edellä 13 pistettä. Turkissa Lappi keskeytti niin ikään dramaattisena launtain ajopäivänä.

Kautta on vielä jäljellä kolme osakilpailua.

Juuso Taipale
Twitter: @JuusoTaipale


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.