Fernando Alonsolle erittäin huonoja uutisia – ensi vuoden suunnitelma murentumassa?

© Kuva: Getty Images

F1-sarjan kauden päätteeksi jättävän Fernando Alonson ensi kauden ajopesti IndyCar-sarjassa on epävarmalla pohjalla. Espanjalaiskuljettajan pahat puheet Hondasta ovat kostautumassa.

Alonson on huhuttu vahvasti liittyvän Pohjois-Amerikan formulasarjaan ensi kaudeksi. Miestä kiinnostaa voittaa Indy500-kilpailu, joka on hänen ainoa triplakruunusta erottava tekijä. Alonsolle on puuhattu ajopaikkaa McLarenin ja Andretti-tallin voimat yhdistävästä tiimistä.

Voimanlähteeksi Alonsolle olisi valikoitunut Andrettin kytkösten vuoksi Honda, joka vauhditti espanjalaiskuskia F1:ssä 2015-2017. Vuodet muistetaan heikoista tuloksistaj a Alonson jatkuvista valituksista ja solvauksista japanilaismerkkiä kohtaan.

Autosportin tietojen mukaan Hondan Pohjois-Amerikan jaosto ei ole kuitenkaan lämmennyt yteistyöstä Alonson kanssa. Japanilaismerkkiä kalvaa yhteisen historian lisäksi myös kaksinkertaisen maailmanmestarin side veriviholliseen Toyotaan. Alonso kisaa tallin riveissä WEC-sarjassa.

Alonson pelastus voisi olla Chevroletin saaminen pelkästään hänen autonsa moottoriksi, Hondan toimiessa Andrettin muiden autojen moottorintoimittajana.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.