© Kuva: Getty Images

Askel taaksepäin? DTM-pomo kommentoi kehutun F1-lupauksen ensi kauden ahdinkoa

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Rata-autoilun DTM-sarjan johtomiehen Gerhard Bergerin mukaan olisi sääli, jos lahjakkaaksi hehkutettua Mercedeksen kuskilupausta Esteban Oconia ei nähtäisi ensi vuonna F1:ssä.

Kuninkuusluokan kuljettajamarkkinat eivät suosineet kaikkia kuskeja tänä kesänä. Ainakin kaksi kovan luokan lahjakkuutta, Ocon ja Stoffel Vandoorne ovat vaarassa jäädä kokonaan ilman kisakuskin pestiä formuloissa.

Jos nuorukaiset eivät löydä vielä jostain uutta työpaikkaa F1-sarjassa, saattavat he joutua ajamaan ensi kaudella jossain muualla. Oconille todennäköisin vaihtoehto olisi rata-autosarja DTM, jossa hän on kilpaillut ennenkin.

Saman kohtalon kärsi viime vuonna Mercedes-lupaus Pascal Wehrlein, joka joutui palaamaan takaisin DTM:ään jäätyään ilman F1-paikkaa.

DTM-pomo Berger ei huolisi mielellään kehuttuja nuorukaisia takaisin sarjaansa. Taustalla ei ole kuitenkaan mitään henkilökohtaista, vaan pelkkä periaate.

– Ei, en haluaisi saada Oconia, sillä se tarkoittaisi, ettei hän olisi Formula 1:ssä ja olisi äärimmäisen sääli, jos Formula 1 menettäisi tuollaisen lahjakkuuden. Sen pitäisi mennä toisin päin [DTM-kuskien tulisi mennä F1:een], sarjapomo latasi Motorsportin haastattelussa.

Lähde: Motorsport

 

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!


VOITA F1-KISAMATKA!
Mikäli Instagram-tilillämme on 10 000 seuraajaa kauden loppuun mennessä, arvomme yhden kahden henkilön palkintomatkan ensi vuoden Unkarin osakilpailuun.
Käy seuraamassa Suomen kuuminta moottoriurheiluun keskittyvää IG-tiliä täältä

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon