Kanadan GP:n näyttämönä toimiva Circuit Gilles Villeneuve tarjoaa kuskeille tiukan haasteen. Nopea katurata ei anna sijaa virheille.

F1-sarja on julkaissut viisi ikimuistoista hetkeä onboard-kamerasta kuvattuna. Tarjolla on muun muassa Michael Schumacherin jättitöppäys kärkipaikalta kaudella 1999 sekä kauden 1998 kisan avauslähdön massiivinen starttikolari. Ja tietenkin Robert Kubican hurja kolari kaudelta 2007.

Puolalaisen auto tuhoutui täysin miehen BMW Sauberin sinkouduttua seinään yli 280 kilometrin tuntivauhdissa. Miten Kubica selvisi tästä vammoitta, on suuri ihme. Takana ajaneen Vitantonio Liuzzin silmin tapaturma oli kuin lentokone-onnettomuuden jäljiltä.

Katso onboard-videot F1-sarjan verkkosivuilta täältä.

Muokattu: Tarkennettu kauden 1998 kisan videon olleen avauslähdöstä, ei avauskisasta.