Toyota nappasi kaksoisvoiton tämän vuoden Le Mansin 24 tunnin kisasta. Voitto oli japanilaismerkille sen historian ensimmäinen.

Kisan voittoon ajoivat Fernando Alonson, Sebastien Buemin ja Kazuki Nakajiman muodostama autokunta. Toiseksi sijoittunut sisarauto jäi kaksi kierrosta voittajasta. Kolmanneksi sijoittui Rebellion Racing, 12 kierrosta kärkeä perässä.

Suurimman mediahuomion osakseen saanut Alonso ajoi erinomaisesti läpi kisan, suoriutuen puhtain paperein eri vuorokaudenaikana ajamistaan ajovuoroista.

Voitto oli suuri helpotus Toyotalle. Se on menettänyt historiassaan klassikkokisan voiton lukuisia kertoja katkeralla tavalla. 2016 kisassa voitto karkasi tekniseen vikaan vain pari minuutia ennen ajan täyttymistä.

Ferrarin suomalaiskuljettaja Toni Vilanderin autokunta sijoittui GTE Pro -luokassa kuudenneksi.