Formula 2 -sarjaan täksi kaudeksi noussut Arjun Maini oli pettynyt mies Ranskan kisaviikonlopun antiin. Intialaiskuljettajan syytökset kohdistuivat tavallisesta poikkeavaan instanssiin, sarjaan itseensä.

Maini sijoittui sunnuntain sprinttikisassa sijalle 13. Ruutulipun heilahduksen jälkeen pettymys purkautui voimakkaalla viestillä radioon.

– Te ette tue minua lainkaan! Teen kaikkeni joka sessiossa, joten ette voi tehdä tätä minulle! En halua ajaa enää tässä sarjassa. Vitut tästä, Maini puhisi.

Täksi kaudeksi sarjaan GP3:sta noussut Maini kertoi Autosportille kisan jälkeen syytösten olleen itse sarjalle, vaikka myös talli sai edelleen kuulla kunniansa.

– Minulta puuttui suoravauhtia jo avausharjoituksissa, ja mekaanikot löysivät pakoputkestani ongelman. Se korjattiin, mutta vika uusiutui. Minulla oli huonompi suoranopeus kaikkiin muihin verrattuna läpi viikonlopun, Maini paljasti.

– Näitä ongelmia ilmenee tasaisesti, olen kuullut siitä myös muilta kuljettajilta. Tämän pitäisi olla yksityyppiluokka (kaikilla samat osat), mutta se ei ole sitä. Tämä on täysi vitsi, mitä sarjassa tällä hetkellä tapahtuu.

Maini kokee sarjan suhtautuvan syytöksiin välinpitämättömästi.

– Olen sanaton, kuinka sarjan johtohenkilöt kävelevät varikolla ja esittävät, ettei mitään ole vialla. Tällä hetkellä he tappavat meidän uramme, tuhoavat ne täysin.

23 pistettä tällä kaudella kerännyt Maini on sarjapisteissä sijalla 14.