McLaren-juniori paljasti sopimuksensa mehukkaan porkkanan – F1-paikka varma mestaruudella

© Kuva: Getty Images

McLaren on iskenyt juniorikuljettajilleen melkoisen porkkanan täksi kaudeksi. Menestyksestä on luvassa paikka formula ykkösissä.

Brittitallin kaksi juniorikuljettajaa, Nyck de Vries ja Lando Norris, ajavat tulevalla kaudella F2-sarjassa, Kasvattiluokasta tie voi käydä ylöspäin vain yhteen suuntaan, formula ykkösiin.

Hollantilainen de Vries kertoo hollantilaislehti HP De Tijdille F1-paikan olevan hänen, mikäli hän pystyy voittamaan tällä kaudella kasvattiluokan mestaruuden.

– Siitä on mustaa valkoisella sopimuspaperilla. Luotan Zakin (Brown, McLarenin johtaja) sanoihin. Sama lupaus F1-paikasta F2-mestaruuden kunniaksi lukee myös Norrisin sopimuksessa, de Vries paljastaa.

McLarenin oma kuljettajakokoonpano on tällä hetkellä lukittu Fernando Alonson ja Stoffel Vandoornen toimesta. Alonson sopimus on yksivuotinen, mutta nuoreen Vandoorneen tallin on tarkoitus luottaa pitkällä tähtäimellä.

Onkin siis mahdollista, että lunastaakseen mahdollisen lupauksensa McLaren siirtäisi nuorisokuljettajansa johonkin toiseen talliin.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.