Aktiiviajouransa pakettiin kauden 2015 jälkeen pistänyt Alex Wurz palaa takaisin Toyotan kilpa-auton rattiin. Pitkänhuiskea itävaltalainen kutsuttiin hätiin japanilaismerkin kärsiessä kuljettajapulaa ensi kuussa ajettavissa testeissä.

Toyotan varsinaisesta WEC-miehistöstä estyneitä 6.-7. päivä huhtikuuta Paul Ricardin radalla ajettaviin testeihin ovat Fernando Alonso, Kazuki Nakajima ja Kamui Kobayashi. Espanjalainen osallistuu samaan aikaan Bahrainin GP-viikonloppuun, japanilaisten kisatessa puolestaan Super GT -sarjan osakilpailussa Japanissa.

Tallin toiminnasta hyvin perillä oleva Wurz paikkaakin tallin kuljettajapulaa. Toyotan kestävyysautoprojektia vuosia kuljettajana johtanut Wurz ajoi edellisen kerran merkin autolla vuonna 2015, mutta hän on pysynyt tiiviisti osana tallia toimimalla sen neuvonantajana ja PR-lähettiläänä.

Wurzin kanssa Toyotan autoja testeissä ohjastavat tallin vakituiset kilpakuskit Sebastien Buemi, Mike Conway sekä Jose Maria Lopez. Lisäksi testi- ja varakuljettaja Anthony Davison pääsee radalle.