McLarenin F1-tähti haluaisi ajaa toisen sarjan klassikkokisassa – tallipomo kommentoi asiaa

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

McLarenin F1-tallin kuljettaja Stoffel Vandoorne haluaisi ajaa Australian perinteikkäässä Bathurstin 1000 kilometrin kestävyyskilpailussa.

Brittitallin päällikkö Zak Brown paljasti Motorsportille, että belgialaiskuski oli tiedustellut jenkkikisan jälkeen mahdollisuutta ajaa pomonsa rata-autotallin nimissä Bathurstissa.

– Kysyin häneltä, haluaisiko hän ajaa toisenkin kilpailun. Hän vastasi, että kyllä, haluan ajaa Bathurstissa. Se olisi tietenkin hänen kisansa. Hän oli tosissaan, mutta ei hän voisi jättää välistä Japania [F1:n osakilpailu], Brown huudahti.

Vandoorne ja Brown ovat ottaneet yhdessä osaa eri kilpasarjoihin aiemminkin. F1-pilotti oli mukana Daytona 500 -kisassa Brownin United Autosportsin tallin riveissä.

Tallipamppu kertoi pohtineensa asiaa Vandoornen kanssa. Brown ei näe belgialaisen sivuprojektille mitään varsinaista estettä, jos se ei vain haittaa miehen keskittymistä formulakauteen.

Vandoorne myönsi Motorsportille olevansa kiinnostunut kisasta, mutta ei pidä asiaa erityisen korkealla tärkeysjärjestyksessään.

– Ei se ole mitään sellaista, jota katselisin erityisen tarkkaan. Fokukseni pysyy 100-prosenttisesti F1:ssä, siellä menestyminen on minulle tärkeintä. Se on ykköstavoitteeni. Jos tilaisuus kuitenkin tulisi [Bathurstissa ajamiseen] ja sopisi aikatauluihimme, niin miksipä ei, belgikuski mietti.

Lähde: Motorsport

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!