Citroenin rallitallin johtaja Pierre Budar on avoin ajattamaan rallilegenda Sebastien Loebia myös lisää tulevalla kaudella.

Viime viikonloppuna Meksikossa paluun MM-karkeloihin kolmen vuoden poissaolon jälkeen tehnyt Loeb johti upeasti kilpailua, ennen kuin rengasrikko pudotti hänet lopulta viidenneksi. Suoritus osoitti tällä kaudella vielä Korsikassa ja Espanjassa esiintyvän yhdeksänkertaisen maailmanmestarin olevan edelleen maailmanluokan rattimies.

– Meillä on sopimus hänen kanssaan vain kolmesta rallista, mutta aiomme avata lisäneuvottelut ja katsoa, mitä voimme tehdä. Uskon, ettei huoltoalueelta löydy yhtäkään tallia, joka ei haluaisi pestata häntä riveihinsä koko vuodeksi. Meksiko osoitti hänen olevan edelleen huikaiseva ja nopea kuljettaja, Budar intoilee Autosportille.

Loebin keikat Citroenilla ovat pois tallin vakituisen kuljettajan Craig Breenin ajotehtävistä. Toista Citroenia koko kauden ajava Kris Meeke näkisi koko kolmikon ansaitsevan paikan tallissa.

– Hänen suorituksensa oli uskomaton. Olen aina halunnut hänet osaksi tiimiä, mutta haluaisin myös Breenin pääsevän ajamaan. Kuvitelkaa millainen kolmikko Citroenilla olis ikäsissään, jos saisimme kaikki ajaa samassa rallissa, Meeke maalailee.