Teemu Sunisella äärimmäisen kova tavoite Ruotsin ralliin – ”Se olisi aivan mahtavaa”

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

23-vuotias rallinousukas Teemu Suninen ei aio tyytyä pelkkään sunnuntaihuristeluun Ruotsin MM-rallissa. M-Sportin tallin suomalaiskuski haluaa haastaa tosissaan palkintosijoista, ja tavoitteena onkin suorastaan ”täydellinen suoritus”.

Suninen on asettanut itselleen hurjan korkean tavoitteen kautensa ensimmäiseen WRC-koitokseen. Vaikka suomalainen kisaa Ruotsissa vasta ensimmäistä kertaa tälle kaudelle rallin MM-sarjan kärkiluokan kilpurin ratissa, aikoo mies tähdätä pokaalisijoille.

Ford-tähti tietää, etteivät vaativissa lumiolosuhteissa ajettavan Ruotsin rallin kärkisijat irtoa helpolla. Suninen onkin päättänyt pyrkiä virheettömään viikonloppuun.

– Haluan haastaa palkintokorokkeesta taas kerran. Se olisi aivan mahtavaa. Ehkä se on ihan realistinen tavoite, mutta meidän pitäisi pyrkiä aivan täydelliseen suoritukseen saavuttaaksemme sen, suomalainen arvioi WRC:n verkkosivujen haastattelussa.

Itseluottamusta talvikisaan tuovat lukuisat Pohjois-Ruotsissa kaahaillut testikilometrit WRC-Fiestan ratissa.

– Olemme juuri suorittaneet useita hyviä testikilometrejä Pohjois-Ruotsissa. Ne menivät todella hyvin. En ollut ajanut WRC-Fiestaa viime Jyväskylän rallin jälkeen, joten oli hyvä päästä taas totuttelemaan autoon pitkästä aikaa, Suninen taustoitti.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!