Toyotan Gazoo Racingin tallipäällikkö Tommi Mäkinen voitti tämän vuoden Urheilugaalassa vuoden urheilulähettilään palkinnon. Rallikonkari liikuttui arvokkaasta tunnustuksesta ja kehui puheessaan mahdollisuuttaan edustaa Suomea autourheilun kansainvälisellä kentällä.

– Tällainen huomionosoitus on hieno tsemppaus meidän tiimille. Minulla on hieno viedä nämä terveiset heille. Jatketaan taas sieltä sitä Suomen tunnettuuden ja osaamisen viemistä maailmalle. Olen erittäin hienoa olla suomalaisena maailmalla. Meihin luotetaan ja meitä arvostetaan, Mäkinen hehkutti kiitospuheessaan.

Mäkisen johtaman Toyotan talli teki debyyttinsä rallin MM-sarjassa viime vuonna. Tulokastalli ylsi ilmiömäisesti pronssille viime vuoden mestaruustaistossa.

Toyotan riveissä Suomea edustivat viime vuonna Mäkisen lisäksi tallin kisakuljettajat Juho Hänninen, Jari-Matti Latvala ja Esapekka Lappi.