Formula ykkösistä kauden 2016 jälkeen poistunut Manor-talli ei ole täysin poissulkenut paluuta sarjaan myöhemmin tulevaisuudessa.

Aiemmin Virgininä ja Marussiana tunnetun tallin ajanjakso F1-sarjassa sijoittuu vuosille 2010-2016. Täysin uutena yrittäjänä mukaan sarjaan tullut talli ei koskaan onnistunut nousemaan pois sarjan tyvipäästä, ja lopulta F1-unelma katkesi lopullisesti vuosi sitten tallin ajauduttua konkurssiin.

Manor on jatkanut nimenä kuitenkin edelleen moottoriurheilumaailmassa. Talli on osallistunut kestävyyskilpailuiden MM-sarja WEC:en, jossa tallista on kasvamassa merkittävä tekijä. Pääluokka LMP1:een täksi kaudeksi siirtynyt talli on tehnyt kovia rekrytointeja, viimeisimpänä Kimi Räikkösen entisen kisainsinöörin Dave Greenwoodin.

Tallipomo Graeme Lowdon kertoo tallin seuraavan mielenkiinnolla, mihin suuntaan F1 tulevina vuosina kehittyy.

– Mikäli sarja ei pysty esittelemään talleja auttavia uudistuksia, kuten budjettikattoa, en näe paluuta järkevänä. Mutta mikäli olosuhteet ovat suotuisat, palaamme mielellämme takaisin. Meillä on keskeneräisiä asioita hoidettavana formula ykkösissä, Lowdon toteaa.

Lähde: F1-fansite.com