Rallicrossin MM-sarjan suomalaistähti Toomas Heikkinen on ilmoittanut jättävänsä ruotsalaisen EKS-tallinsa kahden menestyksekkään vuoden jälkeen. Rallitähti kiitteli tuoreessa Facebook-päivityksessään tallia yhteisistä ajoista ja kertoi siirtyvänsä ”seuraavaa vaihetta” kohti.

– Kahden mahtavan vuoden jälkeen on jäähyväisten aika. Haluan kiittää koko tiimiä ja erityisesti Mattias [Ekströmiä] kaikesta. Meillä oli useita hienoja hetkiä ja hauskoja yhteisiä aikoja. Olen onnellinen, että pääsimme kummatkin palkintokorokkeelle Saksassa. Sain näiden vuosien aikana paljon uusia ystäviä, joille toivon tulevaisuudessa kaikkea hyvää. Nyt siirryn seuraavaan vaiheeseen. En ole vielä varma, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Voin kertoa siitä lisää tammikuussa, Heikkinen tunnelmoi päivityksessään.

https://www.facebook.com/toomastopiheikkinen/photos/a.546790215389917.1073741839.147909315278011/1604614946274100/?type=3

Suomalainen siirtyi ruotsalaiskonkarin EKS RX -talliin kaudeksi 2016. Heikkinen ja Mattias Ekström onnistuivat ajoittaisista haasteista huolimatta ajamaan yhdessä talille rallicrossin maailmanmestaruuden.

Tänä vuonna ruotsalaistalli ylsi pronssille. Heikkinen sijoittui itse Audi S1 RX Quattro -autollaan MM-pisteissä seitsemänneksi.