Mika Salolla selvä mielipide Suomen GP:n järjestämispaikasta

SuomiF1-sivuston asiantuntija Mika Salo on mielissään hankkeesta, jossa Suomelle puuhataan F1-sarjan osakilpailua. Suomalaisen entisen F1-pilotin mielestä tapahtuma pitää järjestää kuitenkin lähellä yleisöä.

Rakenteilla oleva KymiRing on valmistuessaan Suomen modernein moottoriurheilurata. Salo kannattaa ratahanketta täydestä sydämestään, mutta vastatessaan katsojakysymykseen Suomen GP:n pitopaikkaa koskien, näkisi hän sen muualla.

– Ilman muuta katuratakisa Helsingissä. Viedään kisa sinne missä ihmiset ovat valmiiksi, eikä heidän tarvitse lähteä muualle, Salo järkeilee.

Katso Salon laajemmat perustelut sekä vastaukset muihin kysymyksiin yllä olevalta videolta. Tilaa myös SporttiTV-kanava, jotta saat tiedon uusien videoiden julkistamisesta välittömästi!