Formuloiden ruotsalaistähti optimistisena Alfa Romeon ja Sauberin liitosta – näin hän kommentoi uudistuksia

© Kuva: Getty Images

Sauberin ruotsalainen tähtikuljettaja Marcus Ericsson toivoo, että Alfa Romeon tulo formuloihin antaa hänen tallilleen reilusti uutta virtaa ja resursseja menestykseen ensi vuonna. 27-vuotias Ericsson uskoo Sauberin nousevan sarjan pohjamudista kohti mestaruustaistelua.

– Haluan ensinnäkin onnitella talliamme uudesta liitosta Alfa Romeon kanssa. Olen varma siitä, että voin antaa paljon lisää kokemusta ja tietämystä tallin vakuuttavalle pohjalle. Talvi tulee olemaan kiireellinen. On tärkeää puskea auton kehitystä eteenpäin saadaksemme hyvän alun kaudelle, Ericsson pohti The Checkered Flagin haastattelussa.

Kuukausien epävarmuuden jälkeen Ericsson jatkosopimus Sauberille julkistettiin tällä viikolla. Ruotsalaisen rinnalla ajaa ensi kaudella nuori lupaus Charles Leclerc.

Ericsson uskoo Alfa Romeon teknisten ja taloudellisten resurssien tuovan tallille mahdollisuuden nousta formuloiden heikoimmista talleista kärkikamppailuun.

– 2018 tulee olemaan iso askel meille. Olen erittäin optimistinen sen suhteen, että voisimme nousta sijoituksissa korkeammalle.

Ferrarin moottoreilla viimeiset seitsemän vuotta ajaneen Sauberin kausi sujui melko kehnosti. Vain viisi MM-pistettä saavuttanut talli jäi mestaruustaistossa kymmenenneksi. Ericsson ei itse saavuttanut lainkaan MM-pisteitä jääden 20. sijalle kuskien listoilla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.