Sauberin F1-tallin ensi kauden kuljettajavalinnoista sivuun jäänyt Pascal Wehrlein on ehkä lähellä uutta työpaikkaa. Motorsportin mukaan saksalaislupaus on ehdolla Mercedeksen DTM-tallin uudeksi kuljettajaksi tallin edellisen ykköspilotin Robert Wickens vaihdettua rata-autot amerikkalaiseen Indycar-sarjaan.

Kuskikisassa on mukana myös Daniel Juncadella, joka on ollut muutama vuosi sitten Force Indian reservikuljettajana. Juncadellalla on aiempaa DTM-kokemusta kolmen vuoden ajalta. Ehdokkaisiin on kuulunut myös F3-kuski Maximilian Gunther.

Mercedeksen kuljettajakisan uskotaan ratkeavan siihen, haluaako vuonna 2015 DTM-mestaruuden Mercedeksen kanssa voittanut Wehrlein vielä yrittää pyrkiä jonkun F1-tallin varakuskiksi. Sisäpiirilähteiden mukaan brändi miettii palkkaako kokeneen saksalaisen tai espanjalaisen vai uuden rata-autountuvikon DTM-kilpurinsa rattiin.

Mercedes ilmoitti aiemmin jättävänsä saksalaisten vakioautojen huippusarjan DTM:n kauden 2018 jälkeen. Autourheilun huippumerkki aikoo panostaa ensi vuoden jälkeen DTM:ään käytetyt resurssit uuteen aluevaltaukseen sähköformulasarja Formula E:n merkeissä.