Planetf1.comin mukaan saksalainen Sport Bild on kirjoittanut, että Sebastian Vettel on päättänyt olla osallistumatta ensi vuoden tammikuun Race of Champions -tapahtumaan, jotta hän voisi omistaa enemmän aikaa formulakauteen valmistautumiselle.

Saudi-Arabiassa järjestettävä tapahtuma jää saksalaiselta nyt väliin, sillä Ferrarin palauttaminen kohti formulamaailman kärkeä on luonnollisesti pääprioriteetti.

– Tavoitteeni on edelleen tuoda Ferrari takaisin huipulle. Mielestäni olisi maagista tuoda titteli Maranelloon. Aivan kuten Michael Schumacher teki. Hän toimii yhä suurena inspiraationa minulle, Vettel ylisti maanmiestään.

Vaikka saksalainen jo puhuu ensi kaudesta, on vuonna 2017 vielä panoksia jäljellä kahden kisan verran. Vettel taistelee Valtteri Bottasta vastaan kynsin ja hampain MM-pisteiden kakkossijasta.