Lewis Hamilton ajoi paalupaikalle Belgian GP:n aika-ajoissa. Samalla Mercedes-kuljettaja nousi jakamaan kaikkien aikojen paalutilaston ykkössijaa Michael Schumacherin kanssa. Molemmilla F1-legendoilla on nyt kasassa 68 ykkösruutua.

Hamilton nappasi paalun ajalla 1.42,553. Toiseksi lopussa itsensä nostanut Sebastian Vettel jäi Hamiltonista 0,242 sekuntia. Suomalaiset olivat seuraavilla sijoilla järjestyksessä Valtteri BottasKimi Räikkönen. Bottas jäi Hamiltonilla 0,541 sekuntia.

Räikkönen oli ennen viimeisiä vetoja toisena, mutta suomalaisen viimeinen aikakierros meni pilalle, ja suomalainen manasi tätä tiimiradioonsa.

Belgian GP, aika-ajot:

  1. Lewis Hamilton, Mercedes
  2. Sebastian Vettel, Ferrari
  3. Valtteri Bottas, Mercedes
  4. Kimi Räikkönen, Ferrari
  5. Max Verstappen, Red Bull
  6. Daniel Ricciardo, Red Bull
  7. Nico Hülkenberg, Renault
  8. Sergio Perez, Force India
  9. Esteban Ocon, Force India
  10. Jolyon Palmer, Renault