Red Bullin Daniel Ricciardo odottaa Unkarin GP:n olevan koko kalenterin haastavin fyysisesti. Radalla on paljon nopeita mutkia, mutta vain muutama suora, joilla levätä. Unkarissa myös lämpötila voi nousta todella korkealle.

– Jos sunnuntai on kuuma, siitä tulee ehdottomasti fyysisesti vaativa kilpailu, joten ei kannata tehdä sitä virhettä, että syö liikaa lauantai-iltana, Ricciardo, joka aikoo viedä tiiminsä lounaalle aika-ajojen jälkeen, vitsaili Motorsport Weekin mukaan.

Ricciardon mukaan radalla tullaan takuulla näkemään tiukkaa taistelua.

– Tällä radalla kyynärpäätaktiikka on varmasti käytössä, koska siellä on kolme avainpaikkaa, missä voi ohittaa.
Aussikuski odottaa kilpailusta mukavaa, koska tämän kauden autot ovat paljon nopeampia mutkissa kuin aiemmin.

–Meillä on paljon enemmän pitoa tänä vuonna, joten siitä tulee hauskaa. Kakkossektori tulee olemaan uskomaton. Se on yksi suosikeistani Formula 1:ssä.