Videohaastattelu: Mika Salon F1-uran alkuun liittyy Aku Ankka -reppu!

SuomiF1-sivuston asiantuntija Mika Salo muistelee F1-uransa ensimmäisiä hetkiä erikoishaastattelussa.

Lotuksen tallipäällikkö Peter Collins oli soittanut Salolle ja tarjonnut tallipaikkaa. Sen saadakseen suomalaisen piti saada kasaan hieman rahaa mekaanikkojensa palkkoihin. Salo sai rahat yhden yön aikana kasaan tutuilta yrityksiltä sekä kavereilta ja hieman omastakin pussista.

– Seuraavana aamuna soitin Collinsille ja kerroin tilanteen. Hän antoi minulle osoitteen, mihin piti mennä ja viedä rahat. Menin pankkiin ja tyhjensin sen tilin, johon rahat olivat tulleet. Lastasin rahat sellaiseen Aku Ankka -reppuun ja menin metrolla toiselle puolelle Tokiota. Siellä Lotuksen toimistolla laitoin rahat pöydälle ja samantien tehtiin sopimus, Salo hymyilee.

Kuuntele koko mielenkiintoinen tarina yllä olevalta videolta!

Tilaa YouTube-kanava SporttiTV tästä!