Ferrarin kuljettajakaksikko on ehkä yksi F1:n lojaaleimmista toisiaan kohtaan. Sebastian Vettel ja Kimi Räikkönen ovat hyviä kavereita myös radan ulkopuolella ja kunnioitus on molemminpuoleista.

Vettel johtaa tällä hetkellä MM-sarjaa, kun taas Räikkönen on vasta neljäs. Vaikka kausi on vasta alkanut, huhut tallimääräyksistä voimistuvat kokoajan, kun kilpa Mercedestä vastaan käy tiukemmaksi.

Räikkönen sanoi aiemmin, että aikoo tehdä kaikkensa Vettelin eteen, jos tilanne sitä vaatii maailmanmestaruuden kannalta, eikä Räikkösellä enää ole mahdollisuutta voittaa titteliä. Vettel kertoi, että tekisi samoin, jos tilanne olisi toisin päin.

– Se tulee siitä, että meillä on kunnioitusta toisiamme kohtaan. Totta kai ensin jokainen yrittää saada parhaan mahdollisen tuloksen. Mutta sen jälkeen riippuen miten kausi etenee, meille molemmille on luontaista auttaa toista, jos toisella on mahdollisuus voittaa maailmanmestaruus, Vettel sanoi F1:n virallisella nettisivulla.

Vettelin ja Räikkösen sopimukset ovat katkolla tähän kauteen. Tällä hetkellä saksalaiskuljettaja on kuitenkin sitoutunut ja tyytyväinen Ferrariin.

– Tunnen oloni mukavaksi ja kodikkaaksi Ferrarilla. Teemme hyvin töitä ja asiat alkavat loksahdella kohdilleen. Tämä vuosi on meille todella tärkeä, sillä näemme nyt tuloksia, joiden eteen olemme tehneet pitkään töitä. Toivottavasti tämä on vasta alkua ja paljon olisi vielä tulossa, Vettel mietti.