Sebastian Vettel muuttui sankarista rosvoksi: ”Silloin ei pitäisi saada jatkaa”

© Kuva: Getty Images

Sebastian Vettelin Lewis Hamiltoniin kohdistunut ”taklaus” on ollut pääpuheenaihe F1-piireissä eilisen Bakun GP:n jäjiltä.

Voit katsoa videon ja uutisia tapahtuneesta täältä.

Useat lehdet ovat yltyneet haukkumaan moninkertaista maailmanmestaria temppunsa vuoksi. Häntä on verrattu muun muassa maanmieheensä Michael Schumacheriin. Htörmäsi kaudella 1997 Jacques Villeneuven kanssa varmistaakseen maailmanmestaruutensa. Italialaislehti Gazzetta dello Sport vertasi tapausta Zinedine Zidanen puskuun jalkapallon MM-kisoissa 2006.

– Mies, jolla lähtee noin herkästi hommat käsistä, silloin ei pitäisi saada jatkaa kisaa, eräs lehti kirjoittaa Sky Sportsin mukaan.

Daily Mailin toimittaja Jonathan McEvoy kuvaili Vettelin toimitaa häpeälliseksi ja hänen mukaansa saksalainen petti myös itsensä.

Saksalaislehti Bild uskoo puolestaan, että Vettel käynnistin ”sodan” Formula 1:ssä tempullaan. Espanjalainen Marca liputtaa Vettelin hylkäämisellä mestaruustaistelusta, kuten Michael Schumacherillekin kävi 20 vuotta sitten. Lehti viittaa Schumacherin kolarointiin ennakkotapauksena.

Italialainen Gazzetta dello Sport kuitenkin ymmärtää Vetteliä. He vertasivat tapausta Zidaneen, kun hän puski Marco Materazzia rintaan jalkapallon MM-finaalissa 2006. Lehden mukaan tuolloin Materazzi provosi Zidanea samaan tapaan kuin Hamilton nyt Vetteliä ja näkee brittikuskin myös osaltaan syyllisenä tapahtuneeseen.

Lähde: Sky Sports


ENNAKKOSUOSIKKI ITALIALLA MIELETÖN KERROIN 20.00!

1. Siirry Betssonille ja avaa pelitili
2. Pelaa 1€ Italian voitolle Itävallasta korotetulla kertoimella 20.00
3. Jos Portugali voittaa saat 20€ (voitot puhtaana käteen, ei kierrätystä)